Posted on: 09/06/2021 Posted by: Maddie Comments: 0

Een paar laatste weken van de zomer met mooi weer geven ons de kriebels om de bloemenjurkjes en leuke sieraden uit de kast te halen. Niets beter dan een goede Indian summer vol fashion. Na een regenachtige zomer, laten we er nu dan dubbel van genieten!

Onze favoriete sieraden trend op het moment zijn chunky gouden items. Oorbellen, kettingen, ringen, alles mag chunky deze zomer! Maar niet alles hoeft in metalen materialen, plastic sieraden zijn helemaal HOT nu. Het is het DIY gevoel wat het zo leuk en speels maakt. Koop dus kralen en ga zelf aan de slag. Wees niet bang om kleur te gebruiken, want alles kan op dit moment. Het kan niet gek genoeg, en te veel kleur bestaat nu ook niet. In ons team dragen wij verschillende zelf gemaakte kettingen bij elkaar, soms ook nog eens als oorbellen en ringen.

En je raad het al: een hele hand vol ringen mag ook deze zomer. Op elke vinger een ring? Ja, wij vinden het leuk. Ook hier geld weer dat je verschillende materialen bij elkaar kan combineren. Zelf draag ik goud en zilver bij elkaar, met een aantal plastic ringen. Mix and matchen dus!

Op het moment zie je ook de gekste oorbellen voorbij komen. Zoals deze plastic zakjes met een visje erin alsof je zojuist naar de dierenwinkel bent geweest om een nieuwe vis te kopen. Wij vinden het geweldig!

Het kan niet gek genoeg deze zomer. Dus probeer verschillende stijlen en materialen bij elkaar te combineren, draag veel kleur, ga voor gekheid, en have fun along the way!