Posted on: 05/28/2019 Posted by: Maddie Comments: 0

Na heerlijke tuin interieur inspiratie gevonden te hebben on Pinterest dit weekend, heb ik besloten om mijn tuin een nieuw jasje te geven. Letterlijk een nieuw jasje, want ik ga mij focussen op tuinkussens en loungekussens om een warme en gezellige sfeer in mijn tuin te maken.

Door mooie tuinkussens te gebruiken in jouw tuin interieur is het heel gemakkelijk om een warme en gezellige sfeer te creeren. En dat is precies waar ik naar opzoek ben. Deze zomer ga ik voor warmte en veel kleuren – ga ik voor een zuidelijk Europese sfeer, maar dan gewoon in hartje Nederland!

Een tijdje zat ik na te denken over hoe ik nou een gezellige sfeer in mijn tuin kon maken. Met alleen gekleurde bloemen lukte het mij nog niet om de ambiance te krijgen wat ik in mijn hoofd ingebeeld had. Maar na mooie tuin interieur plaatjes gevonden te hebben begreep ik het opeens! Tuinkussens met verschillende prints en kleuren zal mij helpen een heerlijke sfeer te maken.

De kleurcombinatie van gele en groene tuinkussens is mijn favoriet – dit geeft een mooi natuurlijk effect wat perfect is voor tuin interieur. Maar eigenlijk is elke kleurcombinatie die jij mooi vind mogelijk. Denk aan rood met blauw bijvoorbeeld, of blauw en geel zoals op de eerste foto. Vergeet niet ook enkele tuinkussens toe te voegen die een leuke print hebben. Ik ben zelf dol op de palm of bananenbomen print.

Wat denken jullie ervan om de tuin een warme en gezellige sfeer te geven met tuin- en loungekussens? Of is het jullie gelukt om op een andere manier te perfecte sfeer aan jullie tuin te geven?