REVIEW/ MOLKE ZUNA

Een paar weken geleden ben ik uitgenodigd door vakantiepark Mölke om te komen logeren in één van de nieuwe accommodaties. Een heerlijk weekendje ontspannen is natuurlijk áltijd welkom. En omdat Mölke meerdere nieuwe accommodaties aanbied, mocht ik mijn zus en schoonzus gezellig meenemen (inclusief alle neefjes en het nichtje van Enzo) .

Vakantiepark Mölke is gelegen in een prachtige omgeving direct aan rivier de Regge. Vanuit onze River Cabin hadden wij uitzicht op het weiland en het water, waardoor je helemaal tot rust komt. Echt heerlijk wakker worden met een kop koffie s’ochtends op het terras terwijl de vogeltjes fluiten. Het huisje zelf is modern ingericht en biedt dankzij de grote ramen veel daglicht.

Een hele andere belevenis was onze nacht in de boomhut. Echt een geweldige ervaring voor Enzo uiteraard. En ook super knus. Bij zonsondergang gingen de lampjes van de boomhut aan. En zoals je ziet gaf dat echt een onwijs mooi én gezellig sfeertje. Dani en ik zaten s’avonds buiten te genieten van een wijntje terwijl Enzo heerlijk lag te slapen.

Vakantiepark Mölke is momenteel bezig met het upgraden van de accommodaties, en één van de nieuwe huisjes zijn de kinderbungalows. Met verschillende thema’s maken ze het verblijf voor de kinderen tot een waar feestje. Mijn schoonzus verbleef in het themahuisje ‘kasteel’, en alles was tot in de puntjes in het thema. In de kledingkasten hing zelfs verkleedkleding zodat mijn neefjes en nichtje zichzelf konden omtoveren tot ridder en prinses. Echt super leuk bedacht! Ondanks je een heel aanwezig thema huisje verwacht, kan je als ouder hier ook gewoon tot rust komen.

Het park biedt meer dan genoeg activiteiten; bowlen, zwemmen, indoor speeltuin, skelteren, etc. Bovendien ligt het avonturenpark Hellendoorn op slechts 15 minuten rijden. Wij hebben daar dan ook dankbaar gebruik van gemaakt. Een onwijze aanrader met kids vanaf 4 jaar! Het weekend hebben we uiteindelijk afgesloten op de fluisterboot die we gehuurd hebben op het park. We hebben met de zussen echt een onwijs leuk weekend gehad.

Bedankt Mölke voor jullie gastvrijheid!