Posted on: 03/25/2021 Posted by: Maddie Comments: 0

De tweede zomer dat we gelimiteerd op vakantie kunnen gaan, maakt dat wij extra aandacht aan onze tuin en balkon willen geven. Wat we normaal gesproken aan een mooie reis zouden besteden, zouden we nu kunnen investeren in de buitenruimte van ons huis. Want wat is nou niet fijner dan na het werk lekker te kunnen ontspannen van een late, zomerse middagzon.

Wij laten zien waar wij in willen investeren om ons balkon zomer-ready te maken!

Investeren in Een Sterke Parasol

Het hebben van een kwalitatief goede en sterke parasol is toch echt wel een must om goed te beschermen tegen de zon. En al helemaal in de hitte golven die Nederland afgelopen zomers heeft gehad. We hebben waarschijnlijk allemaal wel eens de fout gemaakt om voor een goedkopere parasol te gaan in onze jonge jaren, maar die zijn vaak na een zomer alweer op, of niet sterk genoeg om te blijven staan. De investering in een kwalitatief betere parasol kan dan meerdere jaren mee, en gelukkig is het mogelijk om parasols voor een scherpe prijs te vinden. Wij vinden persoonlijk ronde parasols het leukst voor een vrolijke sfeer in de tuin.

Investeren in Planten en Bloemen

Met planten en bloemen maak je een heerlijke sfeer in de tuin of balkon. En al helemaal als je elegantie van het zuiden van Europa mist. Het is makkelijk om deze stemming op in uw eigen tuin of balkon te creëren. Alles wat je nodig hebt is meerdere planten en bloemen. Wij houden ervan om ze allemaal in terracotta potten te zetten voor een Zuidelijke sfeer. Kies voor een lavendelplant voor een lekkere geur in de tuin, of een olijfboom voor een mediterrane sfeer!

Investeren in een Set van Stoelen en Tafel

Wat geldt voor een goede en sterke parasol, geldt voor ons ook voor een set van stoelen en een tafel. Nu de horeca niet altijd meer open is, is het fijn om bezoek thuis te kunnen ontvangen, en in de zomer natuurlijk buiten! Voor een gezellig diner met meerdere mensen is het belangrijk dat we een goede set van stoelen en tafel hebben. Wij gaan persoonlijk voor een set met zes stoelen, waar we wellicht nog een extra kruk aan kunnen zetten.

Gaan jullie investeren in jullie tuin of balkon voor aankomende zomer?